DE TUINEN VAN APPELTERN
APPELTERN • Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark. Het park is ruim 20 hectare groot en inmiddels hebben we meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen, daarmee zijn we de grootste van Europa! Geopend van 1 maart tot het laatste weekend van november!

De meeste tuinen hebben we zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuinarchitecten en/of landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern verandert elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast.

Naast de ruim 200 modeltuinen is er in ons park nog veel meer te zien en te beleven! Zo kunt u informatie vergaren in het Tuinadviescentrum, kennis opdoen in de bibliotheek, rondneuzen en winkelen op de plantenmarkt en in het decoratiewinkeltje of een schets laten maken in het schetspaviljoen.

Wilt u genieten van ons park met uw hele gezin? Dat kan! Wij hebben voor jong en oud veel te bieden. Terwijl u geniet van alle tuinen en natuur, genieten uw kinderen ook. Met een vlot of met de brug naar het terrein 'Natuurlijk spelen en ontdekken' en hier heerlijk ravotten. Met diverse boomhutten, een speeltuin met glijbaan, schommels en diverse andere speeltoestellen, een kabouterpad en een hagendoolhof.
mail ons
0031.487 541 732
Walstraat 2A
6629 AD Appeltern, Nederland
breng me hierheen